~my life-my soul~

Ahad, 14 Disember 2008

13.12.08

PC FAIR

Pg sabtu hr 2 ckp dgn ayah nk g pc fair dia kata kalo nk g lps zohor...
La apasal plak...
Tghri ni nk g ank kwn mak kawin...
Oo ank pak cik baha 2 ke...
Nk x nk kene la pegi gak sbab pak cik ni sya kenal n dia kenal sya...
Jap g merajuk plak...

Lepas blk kenduri n lps solat zohor ktorg pn kuar la...
Sya, si gem, ayah n cousin...
Mak x ikut coz dia ada majlis tahlil lpas asar...
Mula2 nk naik erl n putra je...
Pas2 x jadi plak coz lg save kalo bwk kete...

Nk msk klcc pny parking basement dh pnuh...
Alamak langit dh mendung...
Bile2 masa je hjn nk trn ni...
Ya Allah nk msk parking yg kt taman klcc 2 pnya la jam gle...
Msk2 je lot parking hjn pn trn dgn lebatnya mencurah2 ke ldg gandum...
½ jam jgk la ktorg duk dlm kete 2ggu hjn reda...
Nk bwk pyg sori...
Apa msk klcc bwk pyg x glam la beb...
So hjn reda ckit tp still renyai2 lg…
Redah je la x sbr dh ni ha…

Msk je mak aih rmainya mcm dpt brg free plak dorg ni...
G tgk laptop, beza gle la price dia compare dgn pasaran...
Sebab ramai sgt ktorg straight to the point je…
Sedar x sedar dh pkl 6.30...
Eh x solat asar lg ni...
So kuar la cpt dr c2..
Lg pn msg2 dlm wallet dh hbs dt…
Sya tggal rm3, si gem ada lg rm20, cousin tggal rm5, ayah tggal rm16…
Sebab apa?
Ktrg igt dorg blh terima credit card…
Tp x byk yg ada untuk booth yg jual brg yg kecik2 ni…
Kalo ada pn caj lg 2%...
X yah la gna je la cash mana yg ada...

Lps solat asar n mgrb ktorg pn blk...
Duit dh hbs apa lg...
Nsb bek la prkg byr rm6 je...
Kalo x tpksa la pth blk g atm kuar dt...

Beli apa kat pc fair?

I beli printer canon 3 in 1 rm199...
Freegift tuala, beg galas n pendrive kingston 4G beb!!!
Beli headphone kat sonicgear rm19...
Beli MP5 2G +4G rm199
Beli wireless mouse rm40
Beli ink printer rm120
Beli celcom broadband rm150

Maunya x hbs cash…
Sblm 2 sya baru je cucuk dt rm500…

So next week kene duk diam2 kt rmh…
Menginsafi diri…
Hahahaha…
posted by ~b-dah.nyer.nie~ at 8:51 PTG

1 Comments:

murahnye.. oh, knpla tiade cash..
:(

14 Disember 2008 9:57 PTG  

Catat Ulasan

<< Home