~my life-my soul~

Rabu, 17 Disember 2008

LOS DAN FAUN

Smalam after maghrib me, my mom n si gem went to watch this film…
Well as ayah x de so ktorg pn kuar la g ‘merendek’…
Movie start at 8…
My comment…
Ok la cite ni…
Blh release tension coz agak lawak la jgk…
Mmg ketawa x berhenti la lawak dia…

As ussual kalo ada aflin mesti ada AC, Awie and Hans kan...
But in this movie Awie x de tapi ganti dgn adlin...
Awie merajuk kot…
Jalan cite ada mcm Baik Punya Cilok la jgk ckit2…
Ending dia je agak kelam kabut ckit coz die nk rewind balik ingatan dia n kejadian2 yg berlaku so pening gak la…
Overall I can give 3 ½ stars la 4 this movies…

For this 2 weeks je I dh 2x msk panggung…
Mentang2 la dekat n x ramai org especially kat GSC Alamanda ni wah enjoy sakan…
Pas ni kene relax plak kat rmh...
Eh tp x blh la...
This Saturday my parents annivessary mesti nk celebrate kat luar pnya...
This Sunday nk kuar KL plak…
Ble blh duk diam kat rmh je ni ha?

Semalam ms dlm panggung bun2 text me n ajak kuar...
Sori bun bpk I x de susah ckit nk kuar k…
My fwenz pn ajak lepak jgk mlm td but as i said kalo ayah x de i x berani nak kuar mlm2 n jauh2...
Maybe next time kot yek korang...
X pn korg je la yg dtg lepak cni…
Blh karaoke, layan movie ke…

Kalo nk kata x de transport melampau k…
Rapid KL dr pasar seni ada...
Rapid KL dr komuter serdang pn ada k...
Direct terus msk putrajaya...
Lu pikir la sendiri...

p/s: saje je wat ayat abg nabil i tu...
posted by ~b-dah.nyer.nie~ at 5:24 PG

0 Comments:

Catat Ulasan

<< Home