~my life-my soul~

Isnin, 22 Disember 2008

HISTERIA!!!

last friday g la tgk cite 2
actually x berani sgt nk tgk cite hantu kat wayang
cite2 hantu sblm ni sy prefer buy dvd n watch kat rmh
tp sebab ada org nk belanja so pegi je la kn

so dia pn g la book seat
yg bgsnya dia book seat kt blkg skali
bagus2
x de la takut sgt coz tgk kat blkg kn
hantu 2 pn jauh nk tgkp sy

wayang pn start la
org kt sblh sya lelaki yg melatah
ble hantu dia kuar mamat kt sblh ni blh melatah
so sya bkn sja tkejut dgn hantu je dgn mamat yg melatah ni pn sma gak
'mak ko hantu tu kuar'
byg kn nk fokus x blh lnsg...

dia msk mula2 x pkai sweater
pas movie start dia trus pkai sweater sbab mmg sjuk pn mklumla bru lepas hujan
tetibe sya toleh tepi n terkejut gile
mamat 2 tutup kepala dia smpai tggal mata je...
pas2 dia tarik lg bju dia
buat terkejut org je tau...

tetiba ada satu scene yg tetiba je ada kucing melompat dia melatah lg..,
'oh kusing dah kuar'
ya ampun byg kn la...
pnya la ketawa nya saya
dlm hati ak ni tgk cite hantu ke cite lawak ni
gelak smpai nk pecah pipi

lps hbs 2 ktorg trus kuar n smbg ketawa kt luar...
apa2 pn bgs gak ada mamat 2
at least x de la tkt sgt nk tgk cite ni...

anyway tq la 2 mamat melatah 2
hopefully kte x jumpa lg
kalo jumpa pn masa movie hantu je tau...

comment psl cite ni ok la
i lg tkut tgk cite jgn pandang belakang
sbab hantu2 dia mmg ada n nmpk real...a
posted by ~b-dah.nyer.nie~ at 8:05 PTG

0 Comments:

Catat Ulasan

<< Home